پس از مخالفت خانواده با خواستگار، دختر قصد ترک خانه را داشت

پدری، دختر خود را به‌خاطر اصرار بر ازدواج کشت

مردی که در پی مخالفت با ازدواج دخترش، او را با ضربه چاقو کشته بود در تهران دستگیر شد. به گزارش جام‌جم، رسیدگی به این پرونده روز سه‌شنبه گذشته به دنبال مرگ مشکوک دختر جوانی در یکی از بیمارستان‌های غرب تهران در دستور کار کارآگاهان جنایی اداره 10 پلیس آگاهی تهران قرار گرفت.
کد خبر: ۴۶۳۶۳۴

ماموران با تحقیق از مسوولان بیمارستان متوجه شدند دختر جوان که با چاقو زخمی شده، توسط خانواده‌اش به بیمارستان انتقال یافته اما بر اثر شدت خونریزی تسلیم مرگ شده است.

با به دست آمدن این اطلاعات، والدین دختر فوت شده به پلیس آگاهی احضار و بازجویی شدند.

آنها در بازجویی مقدماتی گفتند پس از بازگشت به خانه مشاهده کرده‌اند دخترشان زخمی شده که وی را به بیمارستان انتقال داده‌اند.

در پی تناقض‌گویی‌های پدر خانواده، او دوباره بازجویی شد تا این که روز گذشته به قتل فرزندش اعتراف کرد.

اعتراف به قتل فرزند

مرد میانسال در اظهاراتش گفت: دخترم به مرد جوانی علاقه‌مند بود و قصد ازدواج با او را داشت، اما به خاطر اختلاف‌هایی که میان 2 خانواده وجود داشت، با این وصلت مخالف بودم. با این حال در پی اصرار‌های دخترم، اجازه دادم پسر جوان همراه خانواده‌اش به خواستگاری بیایند.

متهم به قتل اضافه کرد: شب حادثه خواستگار و خانواده‌اش به منزلمان آمدند که پس از گفت‌وگو با آنها متوجه شدم اختلاف‌های فاحشی میان 2 خانواده وجود دارد و این وصلت امکان‌پذیر نیست.

متهم به قتل یادآور شد: پس از مشاجره با خواستگار جوان و خانواده‌اش، آنها با عصبانیت خانه‌مان را ترک کردند. بعد از رفتن آنها، دخترم با تهدید به من گفت اگر اجازه ازدواج به او را ندهم، خانه را ترک می‌کند. با شنیدن این حرف‌ها عصبانی شده و در یک لحظه کنترل خود را از دست دادم و با کارد آشپزخانه به دخترم حمله‌ور شده و او را زخمی کردم.

وی اضافه کرد: همسرم که با دیدن این صحنه وحشتناک و دلخراش می‌گریست، از من خواست او را به بیمارستان برسانیم و سراسیمه دختر زخمی‌ام را به بیمارستان بردیم، اما دیر شده بود.

بنابراین گزارش، متهم به قتل با قرار قانونی از سوی بازپرس شاهنگیان، رئیس شعبه دوم دادسرای جنایی تهران روانه زندان شد. تحقیقات تکمیلی از متهم ادامه دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها